Idrætshøjskolen Bosei

DanskEnglish

Dansk idrætshøjskole med et japansk twist

Idrætshøjskolen Bosei er et helt unikt sted på Sjælland! Vi er både en traditionel idrætshøjskole med en kæmpe idrætssal, en lækker svømmehal og fantastiske skov- og vandomgivelser, og så har vi også et særligt asiatisk præg med linjer i japansk sprog og kampsport.

Desuden er vi Danmarks eneste Idrætshøjskole med eSport - så hvis du er gamer, så er eSport på højskole sikkert noget for dig!

Vi tilbyder primært optag 2 gange om året:
Forårssemesteret: Januar - juni
Efterårssemesteret: August - december

Blev du ikke optaget på din uddannelse - eller trænger du til et nyt boost?
Så er Idrætshøjskolen Bosei sikkert noget for dig...

HS-collage
Fag & emner

Kampsports-linjen

Idrætshøjskolen Bosei er stedet for dig, der synes, at det kunne være sjovt at dyrke kampsport fra morgen til aften. Vi har nogle af landets bedste trænere, som hver dag giver dig undervisning i:

  • Judo
  • Taekwondo
  • Karate

Linjen er både for nybegyndere og erfarne udøvere.

Idrætslinjen - Bosei-Bold

Vi er en idrætshøjskole hvor legen, spillet og samværet med dine kammerater er det absolut vigtigste. Vi tager fat i større og mindre idrætsgrene som fx. basketball, volleyball, floorball, tennis, bueskydning, badminton, fodbold og golf. Så hvis du har lyst til at forbedre din fysiske form gennem sjov og leg med alle former for boldspil er idrætslinjen det optimale sted for dig at være. Sammen kommer vi rundt om teknikker, regler, kampe m.m. i alle sportsgrenene, og du får en indføring i idrætsgrenenes mange facetter. Få pulsen op samtidig med, at du har det sjovt!

Japansk-linjen

Japansk-linjen på Bosei lærer vi at tale, læse og skrive japansk. Som det eneste sted i Danmark ud over universiteterne tilbyder vi undervisning i japansk hver dag. Du vil lære nok japansk til at begå sig på egen hånd i landet efter højskoleopholdet. Hvis du vil lære det, så kan vi også lære dig det.

Health & Fitness-linjen

Health & Fitness-linjen på Bosei sætter vi fokus på at være fysisk aktive og at pleje sin krop og sit helbred. Det kan være alt fra daglige gåture i vores smukke skov eller på fysisk træning med vægte og funktionel træning. Desuden får du masser af mulighed for at fordybe dig i dig selv med meditation, wellness, massage og meget, meget mere.

Outdoor-linjen

Outdoor-linjen fordyber du dig i mountainbike, trailbuilding, masteklatring, basis lejrliv, vægklatring, træklatring, knivkonstruktion, orienteringsløb i både skove, strand og byer, kajakpolo i vores egen svømmehal, vinterbadning, bålet, friluftslivsfilosofi, bueskydning og ikke mindst vandretur, hvor vi krydser Sjælland hvert semester.  Outdoor linjen giver dig mulighed for at tage:

  • S1 og S2 kursus i vægklatring fra Dansk Klatreforbund
  • Begynderkursus i træklatring under Træklatreforeningen i Danmark

Med disse kurser har du et godt fundament for at klatre med andre og måske gå videre med uddannelse til klatreinstruktør.

Herudover tilbyder vi DGI Mountainbikekursus for begyndere.

ESports-linjen

ESports-linjen på Bosei er en kombination af gaming, teori og ikke mindst fokus på samarbejde. Esport, hos os, handler ikke kun om at game, men også en dybere læring i hvorfor vi gamer, hvad har vi lært af at game og hvad kan vi bruge det til i fremtiden. Derfor vil der være en fast teoridag om ugen, som er dedikeret til teoretisk og reflekterende undervisning. Vi tager selvfølgelig også til events, holder lanparties og har on- & offline turneringer.


Praktiske informationer

Beliggenhed og faciliteter

Idrætshøjskolen Bosei ligger på Sjælland i naturskønne omgivelser ved Præstø Fjord i et smørhul midt i skov og grøn natur. Vores skønne faciliteter er inklusiv kampsportssale, Danmarks smukkeste svømmehal, en stor idrætshal, bold- og tennisbaner, japansk bibliotek, japansk rum til teceremoni med mere.

Adressen er Evensølundvej 5, 4720 Præstø. Der er gode muligheder for at benytte offentlig transport, og vi har også en plads til dem der kører selv.

Alle værelser er dobbeltværelser (mulighed for enkeltværelse ved ekstrabetaling) med trådløst net.


Kontaktinformationer

Idrætshøjskolen Bosei
Evensølundvej 5
4720 Præstø
Find vej til højskolen

Telefon: 55 90 90 90
info@bosei.dk

Forstander
Kenneth Retslov
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven